Cool en elegant à
la Parisienne

Er waait een nieuwe wind door Lords&Lilies, het Belgische label van sleep- & homewear voor vrouwen.  De collectie balanceert tussen fashion en sport, tussen romantisch voor de nacht en cool voor overdag, voor binnen én buiten. Elegantie met een Parijse je-ne-sais-quoi loopt als een rode draad doorheen de collectie.

 

Speelse vlinders en bloemenpracht

De nightwear splitst zich uit in verschillende kleuren en motieven. Het vlindermotief duikt op als kleine all-over print of als afzonderlijke, speelse vlinders die op slaapkleedjes en pyjamatops neerstrijken.

Het kleurenpalet reikt van een intens en zuiver felrood over een subtiel blauwgrijs tot wit.  De collectie omvat shorts en T-shirts, korte slaapkleedjes met ruches aan de mouwen, bedrukte pyjamabroeken met een gelijkgestemde of effen T-shirt of volledig effen pyjama’s.

Het bloemmotief straalt dan weer moderne romantiek uit en krijgt vorm in luchtige slaapjurken met fijne schouderbandjes, pyjama’s met shorts of pantalons en knielange kimono’s.  Combineerbaarheid is een sterke troef van de collectie. Zo vormen een top en pantalon in jersey een perfecte match met een geweven kimono.

 

Home- en leisurewear

De homewear collectie van Lords&Lilies is heel sterk geëvolueerd en reikt verder dan laid-back outfits om thuis in te flaneren. Zo kan de fashionable jumpsuit met asymmetrische drapage of de combinatie van een oversized top en een effen rechte pantalon in alle omstandigheden gedragen worden. Een lange jurk in effen rood,
wit of blauwgrijs straalt dan weer pure glamour uit. 

 Voor sport en vrije tijd zijn er shorts en T-shirts met een sportieve zijstreep, joggingbroeken met een sweater of een sweaterjasje met rits en sweaterjurken met korte mouwen, telkens in effen wit, chinégrijs en blauw. Heel cool en comfy.

Strandvakantie in alle elegantie

Nieuw is de beachlijn die naast strandjurken en badjassen ook vlotte topjes en pittige shorts omvat. Om de beach outfit compleet te maken, zijn er accessoires zoals espadrilles, strandtassen en zomerse fantasiejuwelen met een zeker Ibiza gehalte.
Om helemaal in de zuiderse sfeer te komen.

Maattabel

Small, Medium, Large?
Elke Lords&Lilies outfit is voorzien van een duidelijke maatindicatie.
Bijgaand alvast een beknopte tabel van de lichaamsmaten & kledingmaten.